Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

που να γυρισουν πισω δες την τριτη φωτογραφία




Καλά ρε Αλέξη, καλά ρε Κυριάκο και όλοι οι άλλοι, έστω  οι πιο «Ακραίοι» που μας «κυβερνάται» εμάς γιατι μας δουλεύεται…… ; Γιατί δεν μας λέτε να πουλήσουμε λίγο τρέλα. Δεν θα πάθουμε τίποτε χειρότερο από αυτό που ζούμε, γιατί χειρότερο  απλά δεν υπάρχει!!!!    
                                                       
Κι αυτοί με τις βαλίτσες στην πλάτη τον ΜΑΛΑΚΑ έκαναν  στους ΜΑΛΑΚΕΣ που τους κυβερνάγανε και τους  έκαναν καλοκαιρινά τα σπίτια τους. 

Εμάς μας τα παίρνουν ολόγερα ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ   εμείς όμως ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΑΙ. Πάνω από 35.000 άτομα οι επίσημες αυτοκτονίες στην χώρα μας. 

Κάποιοι τα έλεγαν που είχαν ΜΜΕ και σας χάλαγαν την ΣΟΥΠΑ. Για να δούμε τώρα που θα είναι 4 TV ; , τι θα γίνει... καλύτερο; Θα δείξει, που λέει και ο Υποκυβενών - Κυβερνών την ντόπια, ΓΑΛΕΡΑ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,στους αγωνιστες της λαμογιάς, που ενω μας βρίζουν πισοπλατα μετά μας ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ κακόπιστα και κακόβουλα, βάζοντας όμως άλλους μπροστά,θα τα πούμε στην  ώρα σας...... 

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΕΘ


ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, Τσίπρας και Μητσοτάκης, ανταγωνίζονται, ενώπιον των ευρωενωσιακών «εταίρων» τους και των επιχειρηματικών ομίλων, για το ποιος μπορεί να εξασφαλίσει απρόσκοπτα την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, τη στήριξη της καπιταλιστικής ανάκαμψης και ταυτόχρονα τη χειραγώγηση του λαού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την τέχνη της εξαπάτησης, κοροϊδεύει το λαό ότι στο πλαίσιο των αντιλαϊκών μέτρων και αναδιαρθρώσεων, που απαρέγκλιτα υλοποιεί, θα βρει δήθεν «χαραμάδες» ανακούφισης των πιο φτωχών που οι ίδιοι δημιουργούν και πολλαπλασιάζουν.

Η ΝΔ διαφημίζει την αποφασιστικότητά της, ως γνήσιο παιδί του κεφαλαίου, να υλοποιήσει μέχρι κεραίας τις αναδιαρθρώσεις, που αυτό επιτάσσει. Προβάλλει το δικό της  αντιλαϊκό μίγμα, όπου οι «λιγότεροι φόροι» αφορούν βασικά τους ομίλους, ενώ οι «λιγότερες κρατικές δαπάνες» τις ήδη κουτσουρεμένες κρατικές παροχές για τις λαϊκές ανάγκες.  

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ μπορεί, λοιπόν, να αποτυπωθεί και στο κυνικό κάλεσμα προς το λαό: «διάλεξε από ποια τσέπη θα στα πάρω, για να τα δώσω στο κεφάλαιο και περίμενε μήπως πέσει κανένα ψίχουλο απ’ την ανάκαμψη των κερδών του».



ΑΘΗΝΑ 19/9/2016                                        ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ
        Το στοίχημα για τον πρωθυπουργό είναι ο λαός να υπομείνει αδιαμαρτύρητα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, να χάψει το καινούργιο παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης» και να είναι «στο περίμενε» της ανεργίας και της φτώχειας, μήπως πέσει κανένα ψίχουλο απ’ το τραπέζι της ανάκαμψης των κερδών του κεφαλαίου.
          Με τη χτεσινή του ομιλία ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά απευθύνεται στους επιχειρηματικούς ομίλους, με υποσχέσεις και δεσμεύσεις για φοροαπαλλαγές, νέα προνόμια και ζεστό χρήμα από τα αναπτυξιακά πακέτα. Μαζί με τη διαβεβαίωση πως στα συντρίμμια των εργατικών δικαιωμάτων, που άφησαν πίσω τους η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θα προστεθεί και ό,τι ακόμα κατεδαφίσει η κυβέρνηση με τη δεύτερη αξιολόγηση, σύμφωνα πάντα με το αντεργατικό κεκτημένο της ΕΕ.

          Οι «δεσμεύσεις» στο λαό για μόνιμα αντιλαϊκά μέτρα, άδικους φόρους που δεν καταργούνται, όπως ο ΕΝΦΙΑ, μειωμένες συντάξεις, μισθούς πείνας,  συσσίτια και ψίχουλα για λίγους, είναι ομολογία πως η φτώχεια και η κοροϊδία καλά κρατούν.

Η εργατική τάξη ο λαός απ’ το «περίμενε» του κ. Τσίπρα μπορεί να περάσει απέναντι από την κυβέρνηση, την ΕΕ, το κεφάλαιο, να πάρει τη θέση του στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής για να ζήσει καλύτερα αυτός και τα παιδιά του.





ΑΘΗΝΑ 11/9/2016             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ