Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Θαλάσσιο ταξί «εμβόλισε» φουσκωτό

Μητtaxi thalassaέρα και παιδί τραυματίες Ενημερώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου, ότι στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσα, συγκρούστηκε θαλάσσιο ταξί με βοηθητικό φουσκωτό σκάφος θαλαμηγού (tender).Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός δύο εκ των πέντε επιβαινόντων της βοηθητικής λέμβου, και συγκεκριμένα μιας 42χρονης γυναίκας και του 6χρονου τέκνου της,ενώ οι επτά επιβαίνοντες του θαλάσσιου ταξί «SEA DREAM» Ν.ΣΠ. 1446, είναι καλά στην υγεία τους.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με έτερο φουσκωτό σκάφος στο λιμένα Πόρτο Χελίου και από εκεί διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου μετέπειτα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου που διενεργεί την προανάκριση πραγματοποιήθηκε αλκοολομέτρηση στους κυβερνήτες των δύο (02) εμπλεκόμενων σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ο κυβερνήτης του θαλασσίου ταξί αφέθη ελεύθερος.πηγή:www. portnet.gr and www.pseas,gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου