Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αρχοντικό Απανέμι

Απολαύστε διακοπές στην Ύδρα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα.


Σε απόσταση 900 μέτρων από το κεντρικό λιμάνι της Ύδρας στο μικρό, ήσυχο και γραφικό ψαρολίμανο του Καμινιού, μόλις 20 μέτρα από την θάλασσα βρίσκεται το πέτρινο παραδοσιακό “Αρχοντικό Απανέμι”.
Το “Αρχοντικό Απανέμι” είναι ένα παραδοσιακό Υδραίικο αρχοντικό σε προνομιακή θέση που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια, χαρίζοντας σας μοναδική μαγευτική θέα, καθώς οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του σας περιμένουν να απολαύσετε την γαλήνη και την ηρεμία του τοπίου προσφέροντας σας με αγάπη τις υπηρεσίες τους.
Διαθέτει μόνο 3 δωμάτια, 2 δίκλινα δωμάτια – το “Κατερίνα” και το “Αναστασία“, 1 μεγάλο τρίκλινο δωμάτιο – το “Μαργαρίτα“. Το καθένα διατηρεί ξεχωριστά το δικό του παραδοσιακό αρχοντικό στυλ, όλα επιπλωμένα κυρίως με παλαιά έπιπλα και παραδοσιακά σιδερένια κρεβάτια παρέχοντάς σας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις, υψηλής ταχύτητας δωρεάν Wi-Fi, LCD τηλεοράσεις, ψυγεία, κλιματισμό. Τα δίκλινα δωμάτια διαθέτουν ντουζιέρα και μπανιέρα αντίστοιχα. Το μεγάλο τρίκλινο δωμάτιο μια άνετη μπανιέρα.
Θα αγαπήσετε το γραφικό νησί της Ύδρας που σας περιμένει να ανακαλύψετε και να απολαύσετε τις καθαρές παραλίες του με κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά, είτε πηγαίνοντας με τα πόδια, είτε προσεγγίζοντας τις με τη βάρκα, είτε με τα γαϊδουράκια. Δεξιά προς το Καμίνι υπάρχουν τα Αρχοντικά των Ναυάρχων Ανδρέα Μιαούλη, του Σταμάτη Μπουντούρη, των ευπόρων καραβοκύρηδων αγωνιστών του 1821 Αλεξάνδρου και Αντώνη Κριεζή, του Λάζαρου και Παύλου Κουντουριώτη που έχουν μετατραπεί σε Εθνικά Ιστορικά Μουσεία με κειμήλια, προσωπικά είδη και αντικείμενα της οικογένειας Κουντουριώτη και εκθέματα από την Νεότερη Ιστορία της Ύδρας. Η Ύδρα έδωσε στην Ελλάδα πέντε Πρωθυπουργούς.
Απολαύστε διακοπές στην Ύδρα με ηρεμία όλες τις ημέρες του χρόνου, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και τα μονοπάτια, τα υπέροχα τοπία του νησιού, καθώς εδώ δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και το “Αρχοντικό Απανέμι” που φτιάχτηκε με μεράκι και ποιότητα κατασκευής για λίγους και εκλεκτούς, είναι δε φιλικό σε όλους.
Όλα με αρχοντιά, μοναδική φιλοξενία και σύγχρονες ανέσεις, σας εγγυώνται πως θα κάνουν την διαμονή σας Ευχάριστη και Αξέχαστη.

Για αξέχαστες διακοπές ή σύντομες αποδράσεις στην μοναδική Ύδρα επισκεφθείτε το “Αρχοντικό Απανέμι”!

“Καλώς Ορίσατε”

Διευθύνσεις   www.apanemi-hydra.gr
Καμίνι Ύδρας
(+30) 22980-53237 (+30) 210-4134810 6944-565484 | 6947-614814
 info@theologitis.gr & hydra@theologitis.gr  
www.apanemi-hydra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου