Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ύδρας της Νέας Δημοκρατίας

Μια μεγάλη προσωπικότητα του πολιτικού κόσμου, από εκείνες τις μορφές που σπάνια συναντά κανείς, ο πρώην Πρωθυπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέρασε στην Αιωνιότητα και στην Ιστορία σήμερα, 29 Μαΐου 2017, ημέρα της θλιβερής επετείου της Αλώσεως, στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο μακροβιότερος κοινοβουλευτικός άνδρας, μπορεί και πρέπει να χαρακτηρισθεί ως ο σοφότερος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, αφού επέδειξε σύνεση στις πιο κρίσιμες στιγμές. Πολεμήθηκε όσο ελάχιστοι και δικαιώθηκε όσο κανένας. Με την οξυδέρκεια που τον διέκρινε προσπάθησε να βάλει την Ελλάδα στο σωστό δρόμο την περίοδο της Πρωθυπουργίας του και προέβλεψε τη σημερινή κατάσταση αν δεν εφαρμοζόταν η πολιτική του. Δικαιώθηκε απόλυτα γιατί ήταν όντως μπροστά από την εποχή του. 
Η Ελλάδα οφείλει πολλά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και οι επόμενες γενιές θα αναγνωρίσουν αυτό που σίγουρα θα επιβεβαιώσει ο ιστορικός του μέλλοντος. Ότι, δηλαδή, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ένας πολιτικός άνδρας που εργάστηκε για το καλό της Χώρας μας όσο ελάχιστοι και άφησε παρακαταθήκη το έργο του και τις παραινέσεις του.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο ευπατρίδης, ο ηγέτης, ο άνθρωπος, σοφός και μετρημένος, ειλικρινής και έντιμος, με το πέρασμά του από αυτό τον κόσμο οριοθετεί την έννοια του καθήκοντος και της ευθύνης. 
Η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι μια Ελλάδα περήφανη και όχι επαίτης. Για μια τέτοια Ελλάδα πάλεψε και αγωνίστηκε. Μια τέτοια Ελλάδα αξίζει σε εμάς και τα νέα παιδιά. Για αυτή την Ελλάδα έχουμε υποχρέωση να αγωνιζόμαστε.
Στην οικογένειά του, η οποία στερείται τη φυσική παρουσία του, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του στον Παράδεισο.
Αγαπημένε μας Πρόεδρε, Άρχοντα της Πολιτικής, έσχατε Ηγέτη, Καλό Παράδεισο. Ειλικρινά, θα σας θυμόμαστε πάντα!  Πηγή μου:  http://hydraspoliteia.blogspot.gr/

Εμμανουήλ Ε. Πούλος
Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ύδρας
της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου