Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο πιτσιρίκος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρωθυπουργός και να οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη.
Πιστεύω βαθιά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης -γόνος πολιτικής οικογένειας εθνικών ευεργετών- είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και μπορεί να προσφέρει στη χώρα αυτά που πρόσφεραν και άλλοι απόφοιτοι του Χάρβαρντ, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γκίκας Χαρδούβελης.
Θεωρώ καταστροφική την επιλογή των Ελλήνων πολιτών να σπάσουν το σερί πρωθυπουργών που αποφοίτησαν από το Χάρβαρντ με τον Αλέξη Τσίπρα που σπούδασε στο Πολυτεχνείο.
Έχω μετανιώσει που ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές.
Αναγνωρίζω το λάθος μου, και θα πρέπει αυτό να μου αναγνωριστεί.
Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία και θα έκανα αγώνα υπέρ της μεγάλης νεοφιλελεύθερης παράταξης.
Θα προσπαθήσω να εξιλεωθώ, ψηφίζοντας και στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν γοητευτικό πολιτικό άνδρα με σπινθηροβόλο βλέμμα και στιβαρό χέρι.
Πιστεύω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Θανάση Πλεύρη, μπορούν να κάνουν την Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.
Σήμερα το πρωί, πήγα στα τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και έγινα μέλος.
Επίσης, σκοπεύω να γραφτώ στο μητρώο στελεχών που παρουσίασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ελπίδα να βρίσκομαι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.
Αισθάνομαι πως αναγεννήθηκα και καλώ όλους εσάς να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία, ώστε να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταδυναστεύει τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.
Δεν μπορεί όλοι οι διανοούμενοι της χώρας που στήριξαν με λύσσα επί δεκαετίες την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να κάνουν λάθος που στηρίζουν σήμερα με λύσσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αν δεν ακούτε εμένα, ακούστε τουλάχιστον αυτούς τους σπουδαίους πνευματικούς ανθρώπους.
(Ελπίζω η ειλικρινής στήριξή μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνοδευτεί και με ενίσχυση των οικονομικών μου.)
Το pitsirikos.net είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε. Ευχαριστώ.
πηγη μου είναι :
Read more: http://pitsirikos.net /2016/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου