Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η φθορά του χρόνου θα φέρει την κατάρρευση



Η φθορά του χρόνου είναι σαν το σαράκι ,σαν το μαράζι,(κατάθλιψη), σαν τα πάθη, π.χ σαν τον αλκοολισμό. 

Όλα αυτά σε φθείρουν σε καταστρέφουν σε πηγαίνουν  αργά, σιγά, μα σίγουρα στην καταστροφή και στον θάνατο . 

Έτσι συμβαίνει και με το ανωτέρω κτήριο (φωτογραφία) αυτό είναι όμως  Η "Ακρόπολη του Καμινιού".

Αρχικά έσπασαν τα πατζούρια από τα παράθυρα, μετά έσπασαν  τα τζάμια, ύστερα τα πρεβάζια, αργότερα έπεσε ένα μέρος στη βεράντα (η μπροστινή αυλή, η ταράτσα, ακριβώς πίσω από την εξώπορτα του ακινήτου), μετά έπεσε το μπαλκόνι που βλέπει την απέναντι ακτή, ( το αφαίρεσαν όλο για την ασφάλεια των περαστικών), πέφτουν συχνά η λιθοδομή οι σοφάδες  και με την τελευταία βροχή  βούλιαξε η στέγη πίσω δεξιά στους χώρους που βλέπουν το γεφύρι του Καμινιού. Όλοι ελπίζουμε στην σύντομη  αποκατάσταση του για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο χρόνος θα συνεχίσει να κάνει την ύπουλη δουλειά του …..Την φθορά του.! 

Ο Δήμος αδιαφορεί για τον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο του. Κάδοι απορριμμάτων βρώμικοι, που φωτίζονται και την νύκτα, όγκος από άχρηστα καλώδια ,(οπτικών ινών), μαδέρια και σίδερα οικοδομής , πλαστικά ογκώδη κιβώτια  γεμάτα σκουπίδια, Κομπρεσέρ, και άλλες βρωμιές που υπάρχουν γύρο από το κτήριο προσβάλουν αισθητικά και περιβαντολογικά το τοπίο. 
Ετσι είναι πολλά χρόνια τώρα. Καταστρέφουν την μοναδικότητα του ψαρολίμανου. 
Μήπως όλα αυτά παραμένουν στην θέση τους , γιατί κάποιοι "αρμόδιοι" αγαπούν το νησί μας  πάρα πολύ και ενδιαφέρονται πιο πολύ από τους ντόπιους και για την ποιότητα ζωής μας για τα ψηφαλάκια ; . ( Τα έχω μετρήσει και σε ψηφαλάκια όλα μαζί είναι μόνον  14 ψήφοι με επιείκεια μετρούν στα + και πάνω απο 50 στα πλήν). Κρίμα !.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου